Antena Căutare

Nou record negativ: -32,5ºC la Intorsura Buzaului!

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a informat ca, miercuri dimineata, la Statia meteo de la Intorsura Buzaului, s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -32,5 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor, la Intorsura Buzaului temperaturile au coborat pana la -32,5 grade Celsius in aer si pana la minus -34 de grade Celsius la nivelul solului.

De asemenea, temperaturi extreme au fost inregistrate in tot judetul Covasna, minimele inregistrate fiind de -27 de grade Celsius la Sfantu Gheorghe, -26 de grade Celsius la Baraolt si de -24 de grade la Targu Secuiesc.

Cea mai scazuta temperatura inregistrata vreodata la Intorsura Buzaului a fost de minus 36 de grade Celsius, in februarie 2005.



Romania se afla sub "Cod portocaliu de ger" pana pe 3 februarie!

Foto: Intactimages / EPA

UPDATE! Procurorul vrajitoarelor, Max Balasescu, a fost retinut pentru luare de mita... UPDATE! Protest spontan la sapte mine din Valea Jiului. Ortacii ameninta ca vor veni in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x