Antena Căutare

Update: S-a lasat snopita in bataie - IMAGINI SOCANTE

Cine a zis ca iubire cu sila nu se poate s-a inselat! Asta a tinut sa demostreze si un barbat din Dambovita care si-a calcat in picioare, la propriu, iubita de 19 ani pentru ca voia sa-l paraseasca. Orbit de furie, barbatul nu a mai tinut cont de nimic si a snopit-o pe tanara in bataie chiar sub privirile prietenei sale si a mai multor vecini din bloc.


Nu a mai avut rabdare sa asculte explicatiile tinerei si a luat-o la bataie. Camerele de supraveghere amplasate in scara blocului au surprins intreaga scena. Sub privirile prietenei fetei, dar si a mai multor vecini care au iesit imediat ce au auzit scandalul, barbatul o loveste cu bestialitate pe tanara.

Fata spune ca barbatul i-ar fi luat telefonul si a sechestrat-o in apartamentul sau. Tanara a depus o plangere impotriva agresorului pentru sechestrare de persoane, talharie, ultraj, lovituri si alte violente. Procurorii au dispus insa urmarirea barbatului doar pentru infractiunea de lovituri si alte violente. Asa ca este liber ca pasarea cerului.

Tatal fetei, sef de post intr-o localitate din Dambovita nu a vrut sa vorbesca in fata camerei. A declarat, mai mult in soapta ca se teme de razbunarea interlopului. Nu stie daca poate sa isi apere familia. Si nu este singurul caz de acest fel.

UPDATE: o echipa Acces Direct a aflat cu stupoare ca victima nu a incercat sa isi salveze pielea, ci dimpotriva. Dupa ce cativa vecini au intervenit in favoarea ei, victima s-a intors in apartamentul agresorului, de bunavoie, iar in lift i-a declarat acestuia ca il iubeste.

Festin de Pasti: Bucatarii sunt "in fierbere" la Bran... Florin Chilian, condamnat la inchisoare cu suspendare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x