Căutare Live

UPDATE! Se recorecteaza toate lucrarile la limba romana!

Ministerul Educaţiei a decis, miercuri seara, sa recorecteze TOATE lucrarile la limba romana la proba de evaluare nationala pe care au sustinut-o elevii de clasa a VIII-a, iar baremul de corectare va fi schimbat

UPDATE 11.00: Liviu Pop a declarat ca ar trebui sa se faca o dezbatere nationala pentru a stabili ce timp de propozitie este, predicativa sau subiectiva, daca Academia Romana nu clarifica acest subiect.

Pare greu de crezut, dar este adevarat! Ministerul Educatiei a decis ca raspunsurile "subiectiva" si "predicativa" de la examenul de limba romana sustinut luni de absolventii claselor a VIII-ea sa fie considerate CORECTE si sa primeasca, ambele, sase puncte!!!

Concret, elevii care au bifat oricare dintre cele doua variante (nu si "atributiva") vor primi cele sase puncte chiar daca, initial, se anuntase ca numai raspunul "subiectiva" va fi luat in considerare.

Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, declarase anterior, tot miercuri, la sugestia premierului Victor Ponta, ca elevii care nu au raspuns conform baremului la subiectul controversat de la proba de limba romană vor primi cele sase puncte aferente cerintei respective numai daca acestea ii vor ajuta la repartizarea in liceul pe care si l-au ales. Finalmente, s-a decis ca ambele variante sunt corecte si, in consecinta, ambele vor primi cele sase puncte!!!

VIDEO! Piata auto din Romania, la nivelul minim din ultimii 10 ani... Vreti sa plecati in vacanta in iulie? Aflati ca va trebuie haine subtiri, dar si groase!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri