Antena Căutare

UPDATE! Sorin Apostu, primarul orasului Cluj, a fost suspendat oficial din functie

Sorin Apostu, primarul arestat al orasului Cluj-Napoca, a fost suspendat vineri oficial din functie.

UPDATE! Ordinul de suspendare a edilului a fost emis de prefectul Clujului.

Sorin Apostu a fost suspendat din functia de primar al municipiului Cluj-Napoca dupa ce prefectul de Cluj, Florin Stamatian, a emis, vineri, un ordin in acest sens, informeaza Mediafax.

"Am emis, vineri, ordinul de suspendare din functia de primar al Clujului a lui Sorin Apostu, dupa ce am primit decizia instantei prin care acesta a fost arestat preventiv."

Prefectul a precizat ca, in urma arestarii lui Apostu, nu au existat disfunctionalitati la nivelul municipiului intrucat atributiile acestuia au fost preluate de viceprimarul Radu Moisin, reprezentantul majoritatii PDL din Consiliul Local.

Potrivit acestuia, Consiliul Local Cluj-Napoca urmeaza sa se intruneasca intr-o sedinta, in zilele urmatoare, pentru a alege un primar interimar dintre cei doi viceprimari ai municipiului.

Printre favoriti la ocuparea functiei de primar interimar este viceprimarului Radu Moisin, sustinut cu unanimitate de voturi de conducerea PDL Cluj-Napoca, dar si Laszlo Attila deoarece ar avea o mare experienta in administratia publica, sustine presedintele UDMR Cluj, deputatul Mate Andras.


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, ramane in arest

Primarul de Cluj, arestat 29 de zile

VIDEO! Un comisar de la politia rutiera din Focsani a intrat cu masina intr-o casa... Victor Ponta face pace cu Marian Vanghelie: Gata cu supararile interne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x