Antena Căutare

VIDEO! Un comisar de la politia rutiera din Focsani a intrat cu masina intr-o casa

Momente tensionate, azi-noapte, intr-un cartier din centrul Focsaniului. Tarziu in noapte, oamenii au iesit in strada, alarmati de o bubuitura puternica. Zgomotul fusese produs de o masina care a reusit sa darame peretele unei case. La volanul ei nu era orice sofer, ci chiar un comisar de la politia rutiera.

Domnul comisar nici nu a avut timp sa calce pedala de frana, dupa ce masina lui a fost acrosata intr-o intersectie din centrul orasului. El a reusit in schimb sa traga tare de volan si astfel a intrat cu masina intr-o casa.

Partea din fata a masinii a daramat peretele locuintei si a ramas suspendata in holul casei. Din fericire, proprietarii nu erau acasa in acel moment, asa ca nimeni nu a fost ranit.

Comisarul si celalalt sofer implicat in accident au fost transportati la spital pentru recoltarea probelor biologice. Intre timp, colegii lui au deschis o ancheta pentru a stabili in ce conditii s-a produs accidentul, dar mai ales cine va plati daunele produse.

VIDEO! Doi pusti de 16 ani din Targoviste, hoti de masini cu experienta... UPDATE! Sorin Apostu, primarul orasului Cluj, a fost suspendat oficial din functie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x