Antena Căutare

UPDATE! Sotia si cuscra ministrului Mediului, audiate la DNA

Noi perchezitii in dosarul in care ministru Mediului, Laszlo Borbely, este citat ca martor. Alte doua apartamente, apartinand omului de afaceri Ioan Ciocan au fost verificate in aceasta dimineata de procurorii DNA, in scopul de o abtine un aviz pentru inceperea urmaririi penale.

UPDATE 16.10: Sotia si cuscra ministrului Mediului Laszlo Borbely sunt audiate la aceasta ora, la DNA Oradea.

Potrivit informatiilor furnizate de reporterul Antena 3, blocul se afla situat in centru Capitalei, pe Calea 13 septembrie, iar afaceristul Ioan Ciocan detine doua apartamente in cladire.

Mai mult decat atat consilierul directorului general al "Apelor Romane", Mihai Urzica se afla pe lista locatarilor al unuia din cele doua apartamente., lucru care confirma o posibila legatura intre acesta si ministrul Borbely.

In dosarul in care ministrul Laszlo Borbely este suspectat de trafic de influenta s-a inceput deja urmarirea penala a omului de afaceri Ioan Ciocan si a unui consilier al ministrului Mediului, Szabolcs Szepessy.

Anchetatorii sustin ca acesta a intervenit pe langa Laszlo Borbely pentru atribuirea mai multor contracte ale Administratiei Nationale "Apele Romane", firmei patronate de Ioan Ciocan.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Admiterea in licee 2011: A doua etapa a repartizarii computerizate... Cornel Fugaru va fi inmormantat vineri, la ora 11.00, la cimitirul Bellu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x