Antena Căutare

S-a încheiat vacanța de Paște! Ce se întâmplă cu elevii în perioada următoare

Vacanța de Paște s-a încheiat pentru elevi și pentru studenți, iar de astăzi, 21 aprilie, toată lumea revine la ore! Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar din Bucureşti, Roxana Cercel, a făcut o declarație despre ce urmează să s eîntâmple în perioada imediat următoare

S-a încheiat vacanța de Paște! Ce se întâmplă cu elevii în perioada următoare
S-a încheiat vacanța de Paște! Ce se întâmplă cu elevii în perioada următoare

Vacanța de Paște 2020. Roxana Cercel, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar din Bucureşti, declară că activitatea didactică se reia conform programei şcolare prevăzute pentru anul 2019-2020.

Elevii și studenții s-ar putea întoarce la școală după 15 mai. Premierul, apel către profesori să intensifice predarea online

„Se reia activitatea în toate şcolile conform structurii anului şcolar, iar recomandarea Inspectoratului Şcolar şi a Ministerului Educaţiei este de a se proceda în continuarea învăţarea de acasă.

În ceea ce priveşte contactul profesorilor cu elevii, există în acest moment infrastructura necesară pentru ca lecţiile să se desfăşoare normal, cel puţin la nivel de Capitală”, a declarant Roxana Cercel.

Bacalaureatul se susține în luna iulie. Elevii şi studenţii vor încheia anul şcolar indiferent de prelungirea stării de urgență

Ce se întâmplă cu elevii și studenții

Vacanța de Paște 2020. Atât pentru elevi, dar și pentru studenți, comunicarea la distanţă se va face prin aplicaţia Zoom sau platforma Google Meet, iar pe site-ul inspectoratului București există o serie de platforme care sunt recomandate părinţilor şi o serie de tutoriale.

Școala de acasă și problemele întâmpinate de elevi

Elevii claselor primare, gimnaziale și liceale, au avut în vacanța de Paște 2020, 17 zile libere, cu tot cu weekenduri. Iar studenții au avut doar 10 zile libere. Toți au reînceput cursurile marti, pe 21 aprilie.

Paștele ortodox 2020 a picat duminica, 19 aprilie, iar Paștele catolic a picat cu o saptamana mia devreme, respectiv pe 12 aprilie.

„Nici un «lasă-mă»! Bine îți face!”. Copii orfani, chinuiți într-un centru de plasament! Atenție, imagini ce vă pot afec... Stau cu mortul de COVID în casă pentru că testul ”încă nu este gata”. Situația din România care dă fiori reci: "din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x