Antena Căutare

Vacanța de Paște se prelungește cu o săptămână pentru 15.000 de tineri! Cum și când vor fi recuperate orele pierdute

Vacanța de Paște se prelungește cu o săptămână, dar nu pentru toată lumea! Cum și când vor fi recuperate orele pierdute.

Vacanța de Paște se prelungește cu o săptămână pentru 15.000 de tineri! Cum și când vor fi recuperate orele pierdute Galerie
vacanta paste

Vacanța de Paște se prelungește cu o săptămână, dar nu pentru toată lumea! Cum și când vor fi recuperate orele pierdute.

Vorbim despre măsuri luate din motive de securitate, de Consiliul de Administraţie al Universităţii Lucian Blaga din Sibiu. Mai exact, o parte dintre spaţiile Universităţii vor fi folosite pentru activităţi organizate cu ocazia Summitului din data de 9 mai. Astfel, studenţii care aveau programate ore în astfel de clădiri nu ar fi avut acces acolo, tocmai din cauza acestor restricţii de securitate.

Autorităţile au decis astfel ca vacanţa de Paşte şi de 1 Mai să fie prelungită cu încă o săptămână. Asta înseamnă că studenţii vor începe oficial facultatea pe 13 mai.

Cursurile vor fi recuperate în week-endurile următoare.

Nouă facultăţi există în cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu, asta înseamnă, în total, 15 mii de studenţi.

Vă reamintim, pe data de 9 mai, oraşul Sibiu va deveni, pentru o zi, Capitala Politică a Uniunii Europene- zeci de şefi de stat şi de guvern din Europa, sute de delegaţii de rang înalt şi de jurnalişti vor sosi atunci în oraşul de pe Cibin.

Lovitură de teatru în cazul fiicei lui Iosif Rotariu, filmată în timp ce bătea un copil! Ce se întâmplă cu procesul... Ultimă oră! Cărțile de identitate se vor schimba! Cum vor arăta noile buletine ale românilor și ce perioadă de valabilit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x