Vaccinarea lui Klaus Iohannis, subiect de meme-uri pe Internet: „Știrea e că avem cel mai fit președinte din istoria României”

Klaus Iohannis s-a vaccinat împotriva coronavirusului, iar apariția lui la centrul de vaccinare le-a atras atenția românilor, care au găsit o ocazie de a face meme-uri virale pe Internet.

Klaus Iohannis a demonstrat că la 62 de ani are o formă fizică de zile mari. Înfățișarea președintelui la vaccin, motiv de meme-uri pe Internet

Facebook

Preledintele Klaus Iohannis s-a prezentat vineri dimineață la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”. Președintele a fost filmat și fotografiat în timpul vaccinului, iar imaginile au devenit subiect de meme pe Internet.

Președintele și-a ridicat mâneca tricoului negru pe care îl purta și a lăsat la iveală un braț musculos. La cei 62 de ani ai săi, președintele este într-o formă de zile mari, iar internauții au constatat că „Adevărata știre e că avem cel mai fit președinte din istoria României”.

Pe platoforma Reddit, internauții au făcut meme-uri cu președintele Klaus Iohannis, în timpul vaccinării.

Mușchii președintelui Klaus Iohannis, subiect de meme pe Internet

„Poza din spital este un fake. Aici este cea reală”, arată mesajul unui utilizator al platformei, care a editat imaginea, înlocuind spitalul cu o sală de forță.

poza din spital este un fake. aici este cea reala from r/Romania

„Adevărata știre: Iohannis este cel mai fit președinte din istoria României”, spune meme-ul altui internaut:

SENZATIONAL! from r/Romania

Cineva a făcut un meme atașând poza lui Iohannis cu brațul încordat pe bancnota de 500 de lei.

Citește și: Începe a doua etapă de imunizare la Covid-19! Care sunt centrele de vaccinare din București și cum se fac programările

„Foarte puțini români știu cum arată bancnota de 500 de lei”, a comentat creatorul meme-ului.

Foarte putini romani stiu cum arata bancnota de 500 de lei from r/Romania

Un alt utilizator al platformei l-a adus pe Klaus Iohannis alături de un alt musculos, Dwayne Johnson.

Iohannis si fratele Piatra from r/Romania

Apariția președintelul Klaus Iohannis a fost subiect de meme și pe Facebook, unde totată lumea a observat brațul musculos al șefului Statului.

Alți utilizatori i-au pus tatuaje președintelui:

Make The rules from r/Romania

Citește și: Raed Arafat s-a vaccinat anti-Covid: „Foarte uşor a fost. Nu am recomanda oamenilor să se vaccineze, dacă noi nu ne-am vaccina”

„Stă bine pe brand domnul președinte”, a comentat un internaut la mema care spune: „Cum arată brațele tale după ce cari PNL-ul timp de 2 mandate”.

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat împotriva Covid-19

Președintele Klaus Iohannis a marcat debutul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare în România.

Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie”, a declarat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a fost imunizat cu serul Pfizer-BioNTech.

Întrebat într-o conferință de presă de la începutul săptămânii de ce nu s-a vaccinat în prima etapă, președintele a răspuns:

Nu, nu cred că s-a produs nicio neîncredere, decizia a fost să fie vaccinat în primul rând personalul medical, și acest lucru se întâmplă. Nu am dorit nici eu nici premierul să ne băgăm în față, ar fi fost probabil mesajul greșit, dar vineri începe a doua etapă de vaccinare, în care este prevăzută vaccinarea personalul din învățământ, peste 65 de ani, cu boli cronice, dar și a personalului esențial. Pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua eu mă vaccinez public vineri”, a spus șeful statului.

Ultimele știri