Căutare Live

Ne vom trata curând? Un vaccin împotriva COVID-19 a dat rezultate! Imunitatea tuturor participanţilor a crescut considerabil

Veşti bune din războiul cu pandemia vin de pe frontul american. Un vaccin a reuşit să crească imunitatea tuturor participanţilor la un studiu clinic, cu efecte secundare minime.

Cercetătorii estimează că nivelul de anticorpi e de 4 ori mai mare decât cel obţinut prin infectare. Ultima fază de testare începe în două săptămâni şi, dacă totul merge bine, vaccinul salvator ar putea ieşi pe piaţă anul viitor.

Vă reamintim că în România, miercuri, 15 iulie 2020, ora 13:00, numărul cazurilor de coronavirus a crescut considerabil. Alte 641 de noi îmbolnăviri au fost raportate, miercuri, bilanțul ajungând la 34.226, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. În ultimele 24 de ore, au fost făcute 18.440 de teste.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24.155 au fost externate, dintre care 22.049 de pacienți vindecați și 2.106 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. La ATI, în acest moment, sunt internați 248 de pacienți.

Legea carantinei și izolării, votată miercuri! Ce modificări au fost făcute și ce se va întâmpla cu bunurile posibil contaminate!

Totodată, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până în prezent, 727 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 886.918 de teste, cu 18.440 de teste mai multe ca ieri.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Raed Arafat, declarații despre pacientul asimptomatic din Galaţi mort de COVID-19: "Nu e primul! Respectați recoman...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri