Antena Căutare

Val de cutremure, în România, în ultimele 24 de ore. Ce magnitudine au avut seismele

Pământul s-a cutremurat serios în România, în ultimele 24 de ore, când trei seisme s-au produs la intervale de câteva ore, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. 

Val de cutremure, în România, în ultimele 24 de ore. Ce magnitudine au avut seismele
Val de cutremure, în România, în ultimele 24 de ore. Ce magnitudine au avut seismele

Primul seism a avut loc miercuri după amiază, la ora 15:44 și s-a produs în zona seismică Vrancea, având magnitudinea de 3,3 pe scara Richter.

Alte două seisme s-au produs câteva ore mai târziu, unul la ora 18:29 și altul marți dimineață, la ora 5:31, ambele având magnitudinea de 2.6. Ultimul, însă, s-a produs la adâncimea de 141 de kilometri.

Cutremur puternic în România, în urmă cu puțin timp. S-a resimțit în cinci orașe

De asemenea, un seism puternic a avut loc și duminică, în zona seismică Vrancea, în județul Buzău, acesta având magnitudinea de 4,2, fiind resimțit în alte cinci orașe.

În luna mai, în România, au fost înregistrate în total 14 cutremure cu magnitudini între 2,1 şi 3,9 pe Richter.

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a dezvăluit un viitor negru pentru români! „În toata România va predomina nelinistea”

Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Se răspândește sau nu coronavirusul prin apă? Experții, un nou avertisment: ”Clorul și apa sărată vor ucide instant viru... Vrancea: Focar de coronavirus într-un centru pentru copii şi tineri infectaţi cu HIV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x