Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a dezvăluit un viitor negru pentru români! „În toata România va predomina nelinistea”

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu, femeia despre care se spune că a preciz cutremurul din Apuseni, incendiul de la Colectiv și numeroase cutremure,

Maria Ghiorghiu a dezvăluit o nouă profeție

Recent, pe blogul prezicătoarei a apărut o nouă profeție ce vizează România. Potrivit Mariei Ghiorghiu, în țara noastră se vor petrece lucruri ce vor aduce multă neliniște! Prezicătoarea nu a explicat despre ce este vorba mai exact, dar se pare că românii vor trece printr-o perioadă agitată.

Iată mai jos textul profeției Mariei Ghiorghiu, despre România:

„Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a dezvăluit un viitor negru pentru români! „În toata România va predomina nelinistea”

Maria Ghiorghiu a dezvăluit o nouă profeție

Glasul spunea asa: În toata România va predomina nelinistea !

Iar un alt glas, intreaba cu nedumerire: În toata Romania?

Dar glasul îi raspunde asa: În toate locurile omenesti posibile !

citește și: Profeția care s-a împlinit deja! Semnele din Biblie care anunță sfârșitul lumii! „În ziua aceea...”

Dragii mei, din nefericire,ceea ce se intampla acum in Romania, duce pas cu pas spre Marea Revolutie! Pe plan mondial,dar si la noi in Romania , exista ingrijorare maxima in ceea ce priveste Coronavirusul si nu numai.Iar la noi in Romania, primeaza modul cum s-ar putea ajunge la alegeri anticipate.

Dar, Bunul Dumnezeu le va aranja pe toate; asa cum El voieste si nicidecum după voia politicienilor.Deocamdata insa, politicienii isi duc mai departe planurilor lor pentru cum sa ajunga la alegerile anticipate,in loc sa se uneasca cu totii si sa gaseasca o modalitate de a stopa raspândirea Coronavirusului;o modalitate de a pune in aplicare LEGILE Romaniei care ar ajuta populatia.”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Recomandari