Antena Căutare

Val de scumpiri din 2019! Benzina, motorina și țigările ajung la prețuri record!

Anul 2019 vine cu un val uriaș de scumpiri, iar benzina, motorina și țigările sunt primele pe lista prețurilor record. Scumpirile ar veni ca urmare a indexării cu rata inflaţiei din luna septembrie. Aceste accize vor fi indexate cu 3,15%, adică rata inflației din luna septambrie. 

Anul 2019 vine cu un val uriaș de scumpiri, iar benzina, motorina și țigările sunt primele pe lista prețurilor record. Scumpirile ar veni ca urmare a indexării cu rata inflaţiei din luna septembrie. Aceste accize vor fi indexate cu 3,15%, adică rata inflației din luna septambrie.

Aceste aspecte se văd deja la pompă, însă de anul viitor, carburanții vor fi mai scumpi cu aproximativ 10 bani pe litru.

Și curentul electric se va scumpi de la 1 ianuarie 2019. Acciza la electricitatea utilizată în scop comercial urcă de la 2,37 lei la 2,44 lei/MWh.

O altă scumpire care bagă adânc mâna în buzunarele românilor este cea la tutun. Un pachet de țigări va fi mai scump cu 0,2 de bani, în urma majorării accizei de la 448 lei/1.000 de țigarete la 457 lei/1.000 de țigarete.

Alocatii copii tăiate! Austria diminuează alocaţiile copiilor imigranților... Vești senzaționale pentru zeci de mii de români! Anunțul a fost făcut: SE DAU BANI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x