Căutare Live

Vâlcea: Anchetă după ce doi poliţişti aflaţi în misiune au fost loviţi, ameninţaţi şi deposedaţi de arme de mai multe persoane, după o urmărire în trafic, cu focuri de armă

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drăgăşani au început urmărirea penală în cazul unor persoane care au agresat, ameninţat, deposedat de arme şi sechestrat doi poliţişti din comuna Prundeni, judeţul Vâlcea. Cei doi agenţi erau în misiune şi i-au cerut şoferului unei autoutilitare să oprească, dar acesta nu s-a conformat, astfel că l-au urmărit şi au tras nouă focuri de armă în plan vertical. Bărbatul a oprit doar în faţa unei case din alt sat, acolo poliţiştii fiind loviţi de mai multe persoane. Doi suspecţi au fost prinşi şi duşi la audieri.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au anunţat că, în noaptea de 19/20 noiembrie, procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drăgăşani s-au sesizat din oficiu despre faptul că, în aceeaşi noapte, în jurul orei 1.00, doi agenţi de poliţie de la Secţia 4 Poliţie Rurală Prundeni, aflaţi în exercitarea atribuţiunilor de serviciu în comuna Prundeni, judeţul Vâlcea, au fost agresaţi fizic, ameninţaţi, deposedaţi de armele din dotare şi le-a fost restricţionată libertatea de mişcare de către două persoane, până la intervenţia unui alt echipaj, de la Poliţia Municipiului Drăgăşani.

"În cauză s-a dispus de către procurori începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ultraj, lipsire de libertate în mod ilegal şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor", arată procurorii.

Persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost identificate în municipiul Slatina, judeţul Olt, fiind duse la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani pentru efectuarea actelor de urmărire penală.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, în noaptea de marţi spre miercuri, cei doi poliţişti de la Secţia 4 Poliţie Rurală Prundeni, aflaţi în misiune pe DN 64, au semnalizat unei autoutilitare să oprească, dar şoferul şi-a continuat deplasarea.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoutilitarei, ei trăgând 9 focuri de armă în plan vertical, pentru a-l determina pe şofer să oprească, lucru pe care acesta nu l-a făcut.

În cele din urmă, autoutilitara a oprit în faţa unei locuinţe din satul Călina, iar în timp ce poliţiştii s-au deplasat către autoturism, au fost agresaţi de către şofer şi alte persoane aflate la faţa locului.

În sprijinul poliţiştilor a sosit un alt echipaj, de la Poliţia Municipiului Drăgăşani.

Cei doi poliţişti au fost transportaţi la o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale, dar nu au rămas internaţi.

Sursa : news.ro

Primele imagini cu locul în care au fost găsite două cranii umane. Descoperirea teribilă, făcută la câțiva kilometri de ... Soțul femeii moarte în urma deratizării din blocul de la Timișoara, declarații sfâșietoare: ”Medicii s-au gândit că soți...
Ultimele știri