Antena Căutare

Vâlcea: Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au agresat doi pădurari

Doi bărbaţi din judeţul Vâlcea au fost arestaţi preventiv după ce au agresat doi pădurari, ei fiind surprinşi în timp ce încercau să fure lemne. Unul dintre pădurari a fost nevoit să folosească armanentul din dotare după ce a fost atacat şi lovit de agresor.

Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că procurorii au decis reţinerea pentru 24 de ore a lui Mihai Bogdan Furdui pentru ultraj şi distrugere şi a lui Viorel Furdui, pentru ultraj.

Anchetatorii au stabilit că, în 25 aprilie, în jurul orelor 19.00-19.30, Mihai Bogdan Furdui l-a ameninţat cu moartea pe un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Cozia Negoiu, fapta având loc în localitatea Brezoi, cantonul nr.2 Valea lui Stan. Mai mult, bărbatul a lovit cu toporul şi cu o piatră maşina pădurarului, provocându-i avarii.

De asemenea, în aceeaşi zi, în jurul orei 20.30, Viorel Furdui a fost observat de către pădurarul din cadrul Ocolului Silvic Voineasa, în timp ce fura lemne. În acel moment, bărbatul l-a agresat pe pădurar, lovindu-l cu pumnul în zona capului şi - după ce victima a căzut pe sol - cu piciorul la nivelul corpului.

"Pentru a se apăra, pădurarul a folosit armamentul din dotare trăgând mai multe focuri de armă neletală în aer şi un proiectil (din cauciuc) în direcţia inculpatului, producându-i o leziune minoră”, se arată în comunicat. Cei doi bărbaţi au fost prezentaţi instanţei, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Sursa : news.ro

Oficial! Elevii de clasele a VIII-a și a XII-a, singurii care se întorc la școală pentru două săptămâni... Caz cutremurător! A simțit că moare! Înfrânt de COVID-19, un bărbat lasă în telefon un mesaj de adio soției și cei doi c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x