Antena Căutare

Caz cutremurător! A simțit că moare! Înfrânt de COVID-19, un bărbat lasă în telefon un mesaj de adio soției și cei doi copii!

"Vă iubesc din toată inima mea. Am avut parte de cea mai frumoasă viață alături de voi’’. Așa începe mesajul de adio pe care o femeie l-a găsit în telefonul soțului ei, după ce acesta a pierdut lupta cu noul coronavirus, în această săptămână.

Caz cutremurător! A simțit că moare! Înfrânt de COVID-19, un bărbat lasă în telefon un mesaj de adio soției și cei doi copii!
Katie Coelho și Jonathan Coelho, împreună cu fiica lor Penelope și fiul Braedyn | Facebook/Katie Coelho

"Vă iubesc din toată inima mea. Am avut parte de cea mai frumoasă viață alături de voi’’. Așa începe mesajul de adio pe care o femeie l-a găsit în telefonul soțului ei, după ce acesta a pierdut lupta cu noul coronavirus, în această săptămână.

Jonathan Coelho, în vârstă de treizeci și doi de ani, a murit pe douăzeci și două aprilie, după o luptă de douăzeci și opt de zile în spital, a declarat pentru CNN soția sa, Katie Coelho.

Își vor cunoaște tatăl doar din fotografii

Cei doi copii pe care îi au împreună, Braedyn, în vârstă de doi ani și Penelope, un bebeluș de numai zece luni, sunt mult prea mici pentru a înțelege ce s-a întâmplat cu tatăl lor.

„Ei nu știu că au pierdut cel mai grozav om și își vor cunoaște tatăl doar din imagini și videoclipuri”, a spus ea vineri seară în emisiunea lui Anderson Cooper.

Miercuri dimineață, Katie a primit un apel de la o asistentă de la spitalul din Danbury, Connecticut, care i-a cerut să vină cât mai repede la spital. Când a ajuns acolo, Jonathan a murit în urma unui stop cardiac cauzat de simptomele virusului. Nu a apucat să-și ia la revedere.

Citește și: Protecție împotriva COVID-19? Nu și pentru ei! Deținuți din El Salvador, îngrămădiți, la pământ, aproape goi! Imagini tulburătoare! FOTO

Mesajul de rămas-bun

Și deși cuplul nu și-a luat adio, Jonathan i-a lăsat un mesaj soției sale Katie, pe care ea avea să îl descopere mai târziu, în telefonul lui.

„Sunt atât de norocos și de mândru să fiu soțul tău și tatăl lui Braedyn și Penny. Katie, ești cea mai frumoasă și grijulie persoană pe care am întâlnit-o vreodată. Ești într-adevăr unică... Trăiește-ți viața fericită și cu aceeași pasiune care m-a făcut să mă îndrăgostesc de tine. Să te văd pe tine, cea mai bună mamă, crescându-i pe ei este cel mai frumos lucru pe care l-am trăit. Vreau ca Braedyn să știe că este cel mai bun prieten al meu și că sunt mândru să îi fiu tată. Iar Penelope să știe că este o prințesă și că poate avea tot ceea ce își dorește de la viață...Sunt atât de norocos.’’

„Dacă aș fi fost într-o astfel de situație, nu știu dacă aș fi avut puterea să-i dau familiei o scrisoare de rămas-bun”, a spus ea.

Un scenariu la care nu se gândeau

Din cauza problemelor de sănătate ale băiețelului în vârstă de doi ani, Katie se ocupa exclusiv de îngrijirea celor mici, în timp ce Jonathan lucra la un tribunal aproape de casă.

Cu două săptămâni înainte de instalarea carantinei, Katie și-a amintit că Jonathan a sunat-o de la serviciu pentru a-i spune cât de îngrijorat era de ce avea să urmeze.

Jonathan, ofițer de probațiune, considerat un angajat de bază, încă se ducea la muncă.

Pe 23 martie, Jonathan a fost testat pentru coronavirus după ce a aflat că a intrat în contact cu cineva care a fost depistat pozitiv cu o săptămână în urmă.

Pe 25 martie, vestea șocantă a venit. Jonathan fusese infectat cu COVID-19. O zi mai târziu, a fost internat în spital, după ce i-a fost din ce în ce mai rău.

Citește și: Bilanţul covid-19 în Iran creşte cu 96 de morţi la 5.806 de decese şi la 91.472 de contaminări

Jonathan era perfect sănătos

"Când auzi despre alte cazuri, citești poveștile și găsești justificări...aveau 65 de ani sau erau fumători sau sufereau de alte boli, dar soțul meu nu se încadrează în niciuna din aceste categorii".

Katie a spus că ultima dată când a avut o conversație coerentă și logică la telefon cu Jonathan a fost pe 29 martie. Mai târziu în acea seară, cuplul a comunicat printr-o serie de mesaje.

„Durerea pe care o simțim este de nedescris. Nu mai avem nimic. Inima mea nu este frântă, ci spulberată. Copiii mei și cu mine vom trăi tot restul vieții fără Jonathan. Și nu știu cum o vom face. ", a scris Katie pe Facebook.

Vâlcea: Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au agresat doi pădurari... Sibiu: Numărul angajaţilor de la fabrica de produse medicale confirmaţi cu coronavirus a ajuns la 34...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x