Antena Căutare

Valentine's Day 2019. Top destinații romantice pentru Ziua Îndrăgăstiților

Valentine's Day 2019. Ziua indragastitilor este un prilej bun de a petrece clipe de neuitat alaturi de persoana iubita. Vacantele sunt mai interesante in cuplu, top destinatii romantice pentru Ziua Indragastitilor.

Valentine's Day 2019. Ziua îndrăgăstiților este un prilej bun de a petrece clipe de neuitat alături de persoana iubită. Vacanțele sunt mai interesante în cuplu, top destinații romantice pentru Ziua Îndrăgăstiților.

1. Valentine's Day 2019. Top destinații romantice-Cinque Terre, Italia

Valentine's Day 2019. Top destinații romantice pentru Ziua Îndrăgăstiților

Întreaga zonă reprezintă un parc natural extrem de bine conservat care, la fel de atent și-a păstrat și Via dell’Amore, strada pietonală care unește cele 5 sate. Nu știm ce idee mai înțesată de romantism și drăgălășenie bate o plimbare de 25 de minute (perfect cât să nu aveți timp să vă amintiți cine știe ce discordie care-și mai scoate hidosul cap în cele mai nepotrivite momente) făcută pe o stradă ce poartă numele de „Drumul Iubirii”.

2. Valentine's Day 2019. Top destinații romantice-Paris, Franța

Valentine's Day 2019. Top destinații romantice pentru Ziua Îndrăgăstiților

Pe drept spunea cândva o prietenă de-a noastră că prima dată, la Paris, se merge în doi, iar dacă voi nu ați făcut-o încă, nu ar trebui să mai zăboviți nicio vacanță, ci să îi dați bice. Probabil că cel mai util sfat pe care îl putem da este să nu luați la voi niciun plan când ieșiți din casă pentru a vedea Parisul la pas, ci să porniți orbește în descoperirea lui fără nicio așteptare gata să iasă de la pândă. Măcar în prima zi.

3. Valentine's Day 2019. Top destinații romantice-Lisabona, Portugalia

Valentine's Day 2019. Top destinații romantice pentru Ziua Îndrăgăstiților

Sunt câteva orașe în Europa, înțesate de romanță și poveste, peste care istoria și-a întins nețărmuritul val, iar Lisabona intră cu toată convingerea în această categorie. Începeți orice zi așa cum se-ncepe orice zi cum-se-cade de vacanță: cu o cafea tradițională. Indiferent dacă ceri uma meia de leite (shot de expresso înfundat în mult lapte), un galão (un soi de cafe latte), un cimbalino/uma bica (expresso scurt și tare să-ți stea inima), nu uita să o asortezi și la o ceva dulce de pastelerie tradițională.

4. Valentine's Day 2019. Top destinații romantice-Ljubljana, Slovenia

Valentine's Day 2019. Top destinații romantice pentru Ziua Îndrăgăstiților

Nu trece cu privirea către destinația următoare doar pentru că nu știi prea multe despre Ljubljana, nu cunoști oameni care au vizitat-o și, în general, ești suspicios față de o destinație care nu este călăre încă în topurile popularității. Încă! În primul rând, află că, în limba locală, ljubljana înseamnă iubit/ă, iar ăsta-i motiv deja suficient pentru a o include în discuția de față.

Sursa descrieri: momondo.ro

Sursa foto:ro.pinterest.com

Schimbări majore în învățământ, anunțate în urmă cu puțin timp. Fiecare elev va avea tabletă, iar folosirea telefonului ... Accident mortal la Sighișoara! Sunt mai multe victime în urma impactului violent!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x