Antena Căutare

Totul se prăbușește. România în pragul unei schimbări, care i-ar bulversa pe toți cetățenii

Pachetele turistice externe, bolizii de lux şi barilul de petrol ar putea avea în curând un numitor comun leul! Proaspăta iniţiativă a ministrului de Finanţe de a vedea preţurile exprimate numai în moneda naţională a luat prin surprindere mediul de afaceri care lucrează în special cu euro.

Pachetele turistice externe, bolizii de lux şi barilul de petrol ar putea avea în curând un numitor comun leul! Proaspăta iniţiativă a ministrului de Finanţe de a vedea preţurile exprimate numai în moneda naţională a luat prin surprindere mediul de afaceri care lucrează în special cu euro. Măsura ar putea genera scumpiri artificiale, avertizează reprezentanţii din mai multe domenii, iar cei care vor plăti în plus vor fi mai ales românii care achiziţionează diverse produse şi servicii.

Cele mai multe agenţii de turism fac profituri mari din vacanţele românilor în străinătate. Dacă ar afişa preţurile doar în lei, directorii de agenţii spun că ar avea pierderi uriaşe. Pentru că la rândul lor, plătesc in euro turoperatorii din alte state.

În prezent, preţurile locuinţelor - la agenţii şi pe siteuri de vanzari - sunt exprimate în euro. Cine a rezervat la un dezvoltator imobiliar un apartament care la începutul lunii decembrie valora 75 de mii de euro, daca încheie contractul de vanzare la cursul de astăzi trebuie sa plateaca, in plus, aproape 7.000 de lei.

UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker, Noroc. Numere câștigătoare 10 februarie 2019... Incendiu violent în staţiunea Borşa! O casă a fost distrusă de flăcări. Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x