Antena Căutare

Vameș prins cu mită! Averea împresionantă pe care a strâns-o

Vameșul de la punctul de trecere a frontierei Stamora Moravița a fost prins în timp ce lua mită. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

Vameșul de la punctul de trecere a frontierei Stamora Moravița a fost prins în timp ce lua mită. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

Tribunalul Timiș a decis arestarea pentru 30 de zile a vameșului după ce acesta a fost prins în flagrant. Cerea mită de la un om de afaceri care transporta sicrie în Serbia.

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Timișoara au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 16 septembrie 2019, a inculpatului AVRAM SORIN DANIEL, lucrător vamal în cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora Moravița, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de luare de mită.”

În timpul anchetei, autoritățile au descoperit faptul că vameșul deține o avere impresionantă, 10 proprietăți într-un bloc din localitatea Dumbrăvița, județul Timiș.

„În zilele de 04 și 12 septembrie 2019, inculpatul Avram Sorin Daniel, în calitatea menționată mai sus, a pretins și primit de la o persoană, om de afaceri, suma totală de 100 de euro pentru a-i permite intrarea în România cu mai multe obiecte funerare.”

În ziua de 16 septembrie, vameșul a cerut 150 de euro aceluiași om de afaceri. După mai multe negocieri, suma finală primită a fost de 70 de euro.

„Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție", a anunțat DNA, într-un comunicat.

O mașină a fost lovită de fulger de două ori în câteva secunde VIDEO... Ce a putut descoperi o femeie într-un porc. Incidentul a avut loc lângă poligonul din Gorj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x