Antena Căutare

Ce a putut descoperi o femeie într-un porc. Incidentul a avut loc lângă poligonul din Gorj

Cazul tânărului împuşcat în cap luni, cu un glonţ rătăcit de la poligonul de trageri din Târgu-Cărbuneşti are urmări și asupra animalelor. O femeie și-a făcut curaj și a anunțat faptul că de Crăciun și ea a găsit un glonț chiar în porcul pe care trebuia să îl mănânce.

Cazul tânărului împuşcat în cap luni, cu un glonţ rătăcit de la poligonul de trageri din Târgu-Cărbuneşti are urmări și asupra animalelor. O femeie și-a făcut curaj și a anunțat faptul că de Crăciun și ea a găsit un glonț chiar în porcul pe care trebuia să îl mănânce.

Citește și: Un tânăr a fost împuşcat în cap din greşeală, în Gorj! Cum a fost posibil

Femeia a reclamat cazul la poliție, dar aceștia nu au luat nicio măsură. Aceasta susţine faptul că în momentul în care a tăiat porcul de Crăciun, a găsit, aproape de şira spinării, un glonţ.

„Toţi au rămas uimiţi. Soţul meu l-a luat şi s-a dus cu el la Poliţie, Poliţia a zis că nu este de-al lor, deci din pistoalele lor, cu toate că avem un vecin aici poliţist, şi a zis că este din unitatea militară, că au trageri, în poligon, la Cărbuneşti. Şi soţul meu a zis că se duce acolo şi zice «nu vă duceţi, că ne ducem noi şi vedem despre ce este vorba». Nu s-a mai întâmplat nimic!”, a declarat femeia din satul Măceşu, care aparţine de oraşul Târgu-Cărbuneşti.

„Conducerea IPJ Gorj a dispus efectuarea de verificări de către poliţişti din cadrul Compartimentului Control Intern”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

„Punem afişe în momentul când sunt trageri. Sunt în staţiile de autobuz, în mai multe zone, şi la Măceşu. Este un caz nefericit, care s-a întâmplat, am înţeles, în localitate. Aşa ceva e clar că nu trebuie să se întâmple. Probabil că e o greşeală de organizare a lor, a jandarmilor. Omul acela nu a intrat în zona respectivă, am înţeles că era în sat. Atunci ce facem? Închidem satul? E singurul poligon autorizat din Gorj. E un caz nefericit. E clar că e o greşeală undeva. Sunt cazuri nefericite probabil, bănuiesc că porcul era acasă, nu era pe câmp. Cazuri care nu ne dorim să se întâmple. Se vor face cercetări să se vadă ce s-a întâmplat”, a declarat Cosmin Brujan, viceprimarul oraşului Târgu-Cărbuneşti.

Vameș prins cu mită! Averea împresionantă pe care a strâns-o... Primim rebuturile Europei! Diferențe uriașe între produsele alimentare din magazinele din România și cele din Vest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x