Antena Căutare

Vanatoare cu protest la Balc: Militantii pentru drepturile animalelor cer oprirea vanatorii

Vanatoare cu protest la Balc. In timp ce milionarii lumii impusca mistreti pe domeniul detinut de Ion Tiriac, mai multi demonstranti pentru drepturile animalelor cer oprirea vanatorii.

Protestatarii nu au obtinut nicio reactie de pe domeniul de vanatoare al lui Ion Tiriac, la fel cum se intampla in fiecare an. Cei care vin sa sustina drepturile animalelor protesteaza langa domeniul lui Ion Tiriac, iar milionarii europei isi vad linistiti de vanatoare. Reprezentantii celor doua ONG-uri care protesteaza la Balc au declarat ca vor vni si maine sa-si sustina cauza.

Astazi, au avut loc doua partide de vanatoare. In fiecare an, programul este aproximativ acelasi, in prima zi fiind organizate doua partide, iar in cea de-a doua una singura.

La Balc au fost chemati 70 de gonaci, platiti cu 50 de lei pentru fiecare zi de vanatoae. Exista si vanatori care primesc 70 de lei pe zi. In total, aproape 200 de persoane au fost angajate de Ion Tiriac.

Sorin Oprescu a cerut intensificarea interventiilor de deszapezire in Capitala... Acuzatii de malpraxis la Craiova: Un barbat a murit dupa ce si-a fracturat umarul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x