Antena Căutare

Vârsta ideală de la care îți poți înscrie fiul sau fiica la cursuri de engleză pentru copii

Copilul tău este cea mai mare responsabilitate a vieții tale, căci fiecare decizie și alegere făcută îi influențează evoluția și viitorul. Indiferent de modul în care acesta va hotărî să-și trăiască viața, cunoașterea limbii engleze va fi un atu indiscutabil, care îi va deschide multe uși.

imagine cu o fetita invatand limba engleza la laptop Galerie
Descoperă tot ce trebuie să afli despre cursuri de engleză pentru copii

Limba engleză este a doua cea mai vorbită limbă din lume, iar deprinderea abilității de a comunica în aceasta va fi una de un real folos copilului tău, fie că va alege să-și dezvolte o carieră în țară sau una la nivel internațional.

Din acest motiv, fără îndoială, înscrierea lui la cursuri engleza copii Flying Colours este o decizie pe care nu vei avea niciun motiv să o regreți. Dimpotrivă, te vei felicita pentru faptul că ai putut să-i oferi acest avantaj în fața provocărilor vieții.

Specialiștii în domeniul lingvistic susțin că, încă de la naștere, copiii dețin capacitatea de a învăța un număr nelimitat de limbi. Din acest motiv, cu cât expunerea la limba engleză este mai precoce, cu atât rezultatele vor fi mai bune.

Centrul de limba engleza Flying Colours ofera cursuri de engleză pentru copii începând de la vârsta de patru ani. Acestea sunt gândite special pentru nevoile celor mici, astfel încât procesul de învățare să fie atractiv și distractiv.

Aceste cursuri de engleză pentru copii sunt organizate în grupe formate din 8 – 10 participanți, suficient de mulți pentru ca orele să fie interactive, însă suficient de puțini pentru ca aceștia să beneficieze de toată atenția profesorilor. Grupurile sunt formate în funcție de două criterii esențiale:

  • vârstă;
  • nivel de limba engleză.

Procesul de învățare va fi susținut și coordonat de profesori cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, care folosesc tehnici și metode de ultimă generație. Profesorii vor adapta metodele de predare vârstei copiilor, astfel încât orele să fie distractive și interesante atât pentru preșcolari, cât și pentru școlari și adolescenți.

Jocurile de rol, dezbaterile sau susținerea unor prezentări sunt doar câteva dintre exercițiile care îi vor ajuta pe copii să pună în practică noțiunile teoretice deja asimilate. În cazul în care copilul tău este deja școlar, poți alege cursuri de engleză pentru copii care să-l ajute să obțină atestatul Cambridge și să-și echivaleze o parte dintre examenele școlare.

Obținerea atestatului Cambridge îi va facilita copilului tău evoluția școlară și îl va ajuta să-și echivaleze examenele pentru:

  • clasa a V-a Intensiv Engleză (YLE Movers și Flyers);
  • clasa a IX-a Bilingv Engleză (KET, PET);
  • Bacalaureat (PET, FCE, CAE).

Indiferent de vârsta la care alegi să îl înscrii la cursuri engleză copii, niciodată nu e prea devreme, însă asigură-te că nu devine prea târziu! Cu cât înaintăm în vârstă, cu atât învățarea devine mai dificilă, așa că nu rata ocazia de a-i oferi copilului tău cel mai bun start în viață, încă din primii ani.

Nu uita că azi construiești ce va fi mâine! Solicită chiar acum o evaluare de nivel pentru copilul tău și fă primul pas spre oferirea unui viitor luminos, în care să poată să aibă acces la cele mai bune și mai bine plătite job-uri peste ani.

Eroii poartă chipul său! Băiețelul de 8 ani din Italia, eroul unei întregi comunități. Acesta a reușit să-și salveze tat... Ce nu se face de Sfinții Constantin și Elena, pe 21 mai. Tradiții și superstiții care se respectă și în 2023...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x