Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Vasile, tânărul găsit mort într-un parc din Buzău, a anunțat în mai multe mesaje că urmează să se sinucidă

Vasile Burtea a fost găsit mort în parcul din Buzău. Timp de două zile nimeni nu a sesizat că tânărul de 18 ani părăsise apartamentul administrat de Protecția Copilului și era complet dispărut. Vasile a lăsat câteva mesaje pe Facebook prin care își anunța sinuciderea.

Vasile Burtea a murit în parcul din Buzău. Tânărul s-a sinucis după ce a postat mai multe mesaje care anunțau tragicul eveniment

Vasile Burtea, descris de prieteni și apropiați ca fiind ”vesel și sociabil”, a fost abandonat de părinți la naștere. În copilărie, însă, el a fost dat în plasament unei familii din Nehoiu, iar după absolvirea gimnaziului şi admiterea la liceu fusese mutat într-o locuinţă de tip rezidenţial din cartierul Dorobanţi.

În ultima vreme tânărul era complet schimbat. Într-un live făcut pe Facebook se vede clar că avea o stare delicată. Pe 5 noiembrie prietenii lui l-au văzut într-un clip live, de mai bine de 15 minute, în care abia vorbea.

Înainte de acest eveniment, Vasile părea că-și strigă durerea pe Facebook. Pe data de 31 octombrie a postat „se simte trist”, iar pe 3 noiembrie a pus o poză cu el la care a scris „ce suflet obosit ei, copile...”

În ultima sa postare, de pe data de 14 noiembrie, Vasile Burtea, a scris: „Am fost ce nu voi mai fii niciodată! Acum sunt așa cum nimeni nu se așteapta!”

Abandonul părinților, vița grea pe care o avea și ignoranța celor din jur, l-au împins pe tânărul din Buzău să-și pună capăt zilelor.

Vasile Burtea a fost găsit mort duminică, în Parcul Marghiloman, într-o zonă în care apa are un metru și jumătate. Autoritățile cred că ar fi stat în apă cel puțin două zile. Necropsia va arăta, însă, cu exactitate, cum a murit tânărul.

Citește și: Cine este tânărul găsit mort într-un parc din Buzău. Vasile fusese abandonat de părinți și s-a sinucis după ce a rămas pe drumuri

Recomandari