Antena Căutare

Veganii ATACĂ! Situația a degenerat atât de mult încât se cere INTERVENȚIA POLIȚIEI

Macelarii francezi au cerut guvernului sa le acorde protectie din partea politiei. Ei sustin ca siguranta lor este pusa in pericol si ca grupurile de vegani incearca sa isi impuna stilul de viata intregii natiuni.

Veganii ATACĂ! Situația a degenerat atât de mult încât se cere INTERVENȚIA POLIȚIEI
macelarii francezi cer ajutorul politiei | hepta.ro

Sindicatele măcelarilor din Franța acuză activiștii vegani că vor să „își impună stilul de viață majorității”.

Măcelarii francezi au cerut guvernului să le acorde protecție din partea poliției. Ei susțin că siguranța lor este pusă în pericol și că grupurile de vegani încearcă să își impună stilul de viață întregii națiuni.

Federația Franceză a Măcelarilor a trimis o scrisoare Ministrului de Interne, povestind că magazinele lor au fost vandalizate. Au fost aruncate găleți de lichid ce imită sângele și acoperite de graffiti.

Tot în scrisoare se spune că cei 18.000 de măcelari ai țării sunt speriați, considerând că viața lor este pusă în pericol de mediatizarea excesivă a principiilor vegane.

„Sperăm că vom beneficia de serviciile și sprijinul întregului govern, astfel încât violența verbal, morală și fizică să ia sfârșit cât mai repede.”

Veganismul este o dietă și un stil de viață care caută excluderea folosirii animalelor pentru mâncare, îmbrăcăminte, sau orice alt scop. Cel mai comun motiv pentru a fi vegan este angajamentul etic sau convingerea morală în privința drepturilor animalelor, mediul înconjurător, sănătatea umană și griji religioase sau spirituale.

BREAKING NEWS. CUTREMUR în ROMÂNIA! S-a produs în urmă cu puțin timp!... Matematica, probă de foc la BACALAUREAT! O femeie de 59 de ani a susținut examenul astăzi: ”Era un gol pe care trebuia s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x