Antena Căutare

Veste uriașă! Zile libere plătite de stat. Românii stau acasă și primesc bani

În 2018, angajaţii din România care lucrează cu program normal de lucru vor avea în total 15 zile libere de sărbători legale.

În 2018, angajaţii din România care lucrează cu program normal de lucru vor avea în total 15 zile libere de sărbători legale.

Costurile salariale ar urma să fie suportate de la bugetul de stat. Impactul măsurii ar fi de 1,5 miliarde de lei pe an.

"Pe cei mai mulţi plătitori de salarii îi îngrijorează faptul că numărul zilelor libere, de sărbători legale, a crescut consistent în ultimii ani astfel încăt, în România, numărul total al zilelor nelucrătoare însumează mai mult de o jumătate de lună lucrătoare, echivalentul timpului de lucru", explică iniţiatorii proiectului.

,,Îmi place mai mult viața mea din închisoare”. Tot mai mulți bătrâni vor să meargă la închisoare. Poveștile sunt cutrem... MApN face angajări pe bani frumoși! Zeci de posturi de ofiţeri şi subofiţeri: Condițiile sunt simple, iar remunerațiile ...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x