Antena Căutare

Vestea momentului pentru elevii care dau teze! Ce a anunțat ministrul Educației

Informația momentului pentru toți elevii din România care vor susține teze în perioada următoare! Ce a declarat ministrul Educației, Monica Anisie?

Vestea momentului pentru elevii care dau teze! Ce a anunțat ministrul Educației Galerie
Ce a declarat Ministerul Educației despre tezele elevilor

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a transmis marţi un mesaj profesorilor, având în vedere perioada tezelor, exprimându-şi convingerea că aceştia vor realiza ''evaluări prietenoase'', pe care ''copiii să le înţeleagă şi să le întâmpine cu seriozitate şi confort''.

Aceasta le-a amintit cadrelor didactice faptul că anul şcolar 2019 - 2020 are o altă structură faţă de anii anteriori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Monica Anisie a arătat că rămâne consecventă principiului pe care l-a expus în nenumărate rânduri - acela de a pune în centrul atenţiei elevul.

Vestea momentului pentru elevii care dau teze! Ce a anunțat ministrul Educației

Ce a declarat Ministerul Educației despre tezele elevilor

Ministrul Educației a vorbit despre tezele elevilor

''Astfel, aflându-ne în perioada susţinerii tezelor, consecventă principiului pe care l-am expus în nenumărate rânduri, acela de a pune în centrul atenţiei elevul, vă rog să ne amintim cu toţii că: emoţiile sunt parte din viaţa şcolii şi copiii învaţă aici să le gestioneze; tranziţiile (clasa a V-a, clasa a IX-a) reprezintă o etapă importantă în viaţa fiecărui copil, ce necesită un sprijin la începutul şcolarităţii, pentru a le putea îmbunătăţi şansele de reuşită; şi, nu în ultimul rând, că la începutul de drum al formării noastre am învăţat că profesorul este definit de două trăsături fundamentale: vocaţie şi tact pedagogic, puse în slujba elevilor.

Pentru toate acestea, dragi colegi, sunt convinsă că veţi realiza evaluări prietenoase, pe care copiii să le înţeleagă şi să le întâmpine cu seriozitate şi confort. Vă mulţumesc şi vă asigur de întreaga mea consideraţie pentru întreaga dăruire'', şi-a încheiat ministrul mesajul, conform celor de la Agerpres.

DSP Timiş nu a verificat niciodată firma care a făcut dezinsecţie şi deratizare în blocul din Timişoara unde au murit tr... Răstunare de situație în cazul de la Timișoara. Femeia moartă în urma deratizării a refuzat internarea în spital de două...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x