Căutare Live

Veşti îngrijorătoare vin pentru români. Cu cât vor crește ratele la bănci

Indicele ROBOR, cel care stabileşte valoarea ratelor la creditele cu dobândă variabilă a atins astăzi un nou maxim al ultimilor 3 ani.

Indicele ROBOR, cel care stabileşte valoarea ratelor la creditele cu dobândă variabilă a atins astăzi un nou maxim al ultimilor 3 ani.

Indicele a fost stabilit astăzi la valoarea de 2,06%, iar cel la 6 luni, valabil în multe credite ipotecare, a cunoscut o majorare fără precedent în ultimii 3 ani - 2.17%.

Vestea este îngrijărătoare căci vor fi majorări de zeci de lei la ratele creditelor de nevoi personale şi de peste o sută de lei lunar, în cazul celor ipotecare. Majorările sunt raportate la valoarea ROBOR din vară, atunci indicele era sub 1 la sută.

Valoarea ROBOR crește atunci când băncile se împrumută între ele la dobânzi din ce în ce mai mari.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Situație alarmantă în țară. Medicii de familie nu lucrează astăzi. Orice urgență medicală au, pacienții sunt obligați să...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri