Căutare Live

Veşti îngrijorătoare vin pentru români. Cu cât vor crește ratele la bănci

Indicele ROBOR, cel care stabileşte valoarea ratelor la creditele cu dobândă variabilă a atins astăzi un nou maxim al ultimilor 3 ani.

Indicele ROBOR, cel care stabileşte valoarea ratelor la creditele cu dobândă variabilă a atins astăzi un nou maxim al ultimilor 3 ani.

Indicele a fost stabilit astăzi la valoarea de 2,06%, iar cel la 6 luni, valabil în multe credite ipotecare, a cunoscut o majorare fără precedent în ultimii 3 ani - 2.17%.

Vestea este îngrijărătoare căci vor fi majorări de zeci de lei la ratele creditelor de nevoi personale şi de peste o sută de lei lunar, în cazul celor ipotecare. Majorările sunt raportate la valoarea ROBOR din vară, atunci indicele era sub 1 la sută.

Valoarea ROBOR crește atunci când băncile se împrumută între ele la dobânzi din ce în ce mai mari.

Surpriză de proporții. Vom avea mai multe zile libere în decembrie! Anunțul oficial făcut în această după amiază!... Situație alarmantă în țară. Medicii de familie nu lucrează astăzi. Orice urgență medicală au, pacienții sunt obligați să...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri