Căutare Live

Vești proaste pentru zeci de mii de bucureșteșteni! Va fi haos în Capitală! Ce se va întâmpla începând de sâmbătă! 

Lucările de delimitare a liniei de tramvaie 1 şi 10 de traficul auto pe doi kilometri din cei aproape 22 de kilometri cât este lungimea totală a traseului, încep sâmbătă, anunţă Primăria Capitalei, prin montarea stâlpişorilor.


Lucările de delimitare a liniei de tramvaie 1 şi 10 de traficul auto pe doi kilometri din cei aproape 22 de kilometri cât este lungimea totală a traseului, încep sâmbătă, anunţă Primăria Capitalei, prin montarea stâlpişorilor. Aceştia vor fi amplasaţi pe Bulevardul Timişoara, de la intersecţia cu Bd. Vasile Milea până la intersecţia cu strada Răzoare, şi pe Şoseaua Viilor, de la intersecţia cu strada Constantin Istrati până la intersecţia cu Calea Şerban Vodă. Pe restul traseului vor fi montate garduri, lucrările urmând să înceapă săptămâna viitoare.

Potrivit Primăriei Capitalei, lucrările de separare a liniei de tramvaie 1 şi 10 de traficul auto încep sâmbătă cu montarea stâlpişorilor pe doi kilometri din cei 21,6 kilometri cât este lungimea totală a traseului. Astfel, stâlpişorii vor fi montaţi pe Bulevardul Timişoiara, de la intersecţia cu Bd. Vasile Milea până la intersecţia cu strada Răzoare şi pe Şoseaua Viilor, de la intersecţia cu strada Constantin Istrati până la intersecţia cu Calea Şerban Vodă.

RATB îi roagă pe şoferi ca în următoarele zile să nu lase maşinile parcate pe prima bandă de circulaţie în aceste zone pentru a nu îngreuna traficul şi desfăşurarea lucrărilor.

De asemenea, montarea gardurilor separatoare va începe săptămâna viitoare pe alte două tronsoane, între Pasajul Obor şi Bd. Timişoara, pe Şoseaua Ştefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Bd. Vasile Milea şi, respectiv, pe strada Constantin Istrati, de la intersecţia cu strada Progresului (Trafic Greu) până la intersecţia cu Şoseaua Viilor.

Costul total al investiţiei este de peste 6,2 milioane de lei.

Program mersul trenurilor pe ruta Constanța - Cluj-Napoca în vara 2018!... Va fi PRĂPĂD! Vești proaste de la hidrologi! A fost emis cod GALBEN de INUNDAȚII în 30 de județe! De când va fi COD PORT...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x