Antena Căutare

VIDEO! 300 de clujeni au protestat impotriva constructiei unui crematoriu in oras

300 de clujeni au iesit azi in strada. Marsul tacerii a inceput in fata cimitirului si s-a terminat in fata Primariei. Ei au protestat fata de decizia Consiliului Local de a contrui un crematoriu in cel mai mare cartier din oras.

Supararea lor a pornit saptamana trecuta, cand consilierii locali au votat asocierea cu o firma privata care vrea sa investeasca intr-un crematoriu. Au aflat ca emanatiile de dioxid de sulf care ar putea aparea, produc infectii ale aparatului respirator. Pentru ca in zona sunt cateva gradinite si crese, clujenii se tem pentru sanatatea copiilor lor.

Locuitorii din Manastur nu sunt de acord cu locatia. Ar urma sa-l construiasca nu la mare distanta de blocuri. Nici preotii nu au ramas indiferent.

Reprezentantii institutiei spun ca au cerut investitorului sa faca toate demersurile legale in vederea autorizarii. Au strans deja 1000 de semnaturi in acest sens, pe care le vor depune la Primarie. Proiectul a fost sistat pana la obtinerea tuturor avizelor necesare, dar clujenii vor anularea lui.


Sorin Oprescu: De ce nu se spune ca dupa 11 ani platim preturi enorme la medicamente?... Sorin Oprescu: E a 22-a reforma pe care o face Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x