Antena Căutare

VIDEO! 5000 de oameni au iesit in strada la Mures, pro Arafat si SMURD

Sustinatorii au scandat sloganuri impotriva presedintelui Traian Basescu si afiseaza pancarte pe care scrie "Solidari cu SMURD", "Respect pentru Raed Arafat, greata fata de Basescu", informeaza Mediafax.

Oamenii au pornit intr-un mars spre sediul SMURD, blocand circulatia si au aprins lumanari.

Iata doar cateva dintre mesajele afisate. "Solidari cu SMURD", "Respect pentru SMURD", "Fatal error 404: Democracy not found", "Noi pentru SMURD, SMURD pentru noi", "Raed Arafat suntem alaturi de tine", "Respect pentru Raed Arafat, greata fata de Basescu", "Nu ne luati dreptul la viata", "Raed Arafat un model de urmat, Basescu un model de.... Unul construieste de 20 de ani, celalalt darama de circa opt ani".

Actiunea din centrul municipiului Targu Mures este initiata pe reteaua de socializare Facebook.

"Lucrurile nu vor ramane asa. Uitati-va numai ce exemplu de solidaritate cu doctorul Arafat s-a dat miercuri seara in Targu-Mures. S-a mobilizat lumea, s-au anuntat oamenii pe Facebook", a spus Simona Bratu, medic "Pionier" SMURD.



Foto: Intact Images

Victor Ponta: Daca va trece Legea Sanatatii, o voi opri in decembrie!... Seful Chirurgiei Toracice de la Spitalul Universitar: In vechea lege se fura, in noua lege se va fura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x