Antena Căutare

VIDEO! Anonymous dezvaluie date personale despre premierul Ungureanu la miezul noptii

Grupul de hackeri promite sa divulge la miezul noptii detalii despre actualul premier al Romaniei, Mihai Razvan Ungureanu - "conturi bancare, sume de bani detinute de acesta, numere de telefon, adrese, tranzactii secrete si implicarile sale trecute in sfera politica."

"In aceasta seara, la miezul noptii, noi cei de la AnonOpsRomania, vom publica toate documentele detinute de agentiile de spionaj din aceasta tara; numere de telefon si cam toate informatiile de spionaj folositoare pe care am putut sa ne punem mainile noastre lipicioase", se arata in declaratia gruparii de hackeri.

Potrivit acesteia, informatiile ce vor fi publicate vor arata de ce „Romania, in ultimii 20 de ani, a mers mereu la vale in ceea ce priveste sistemul bancar, in intregime privatizat acum, si ce are de-a face Israelul cu toate acestea."

Grupul de hackeri Anonymous a trimis un nou mesaj romanilor, printr-un video postat pe celebra platorma video YouTube. Mesajul, care lauda protestele ACTA din tara noastra, trimite si la guvernul sau clasa politica a tarii.

Iata mesajul cunoscutilor hackeri:


Salutari cetateni ai Romaniei, suntem Anonymous.

Acest mesaj este transmis poporului roman ca urmare a recentului protest anti-ACTA ce a avut din tara voastra, si in numeroase alte tari europene.

Ne vine greu sa credem ca nu simtiti abuzurile facute de politicienii vostri in ultimii 20 de ani. Vi se pare ca aveti nevoie de un conducator, dar nu aveti nevoie de asta. Nu aveti nevoie de ajutorul nimanui, aveti toate resursele si puterea de care este nevoie, ideea este sa fiti organizati.

Mesajul celor 500 de protestatari din centrul Bucurestiului, ca si din oricare alt oras al tarii, devine mai puternic atunci cand este rostit ca de o singura voce. Oficialitatile au semnat in secret tratatul ACTA sperand ca nu veti afla niciodata, acum stiti, dar va purtati ca si cum nu v-ar pasa. Dovediti-le ca poporul roman mai crede inca in libertate, voi cei carora v-a fost interzisa libertatea de exprimare vreme de 42 de ani, 42 de ani de cenzura, sunteti gata sa pierdeti inca o data cel mai pretios drept al vostru? Organizati-va, aveti acelasi dorinte, dar se pare ca nu aveti aceleeasi tinta. Alegeti-va cu toti aceeasi tinta si loviti impreuna, este singura modalitate prin care puteti invinge.

La fiecare atac al Anonymous impotriva unor tinte ca website-urile CIA, FBI sau Interpol, participa si membri romani ai organizatiei noastre, insa ei nu au lovit niciodata site-urile media romanesti ca o riposta impotriva faptului ca nu-si ajuta propriul popor sa schimbe ceea ce merge prost.

Ati fost vanduti bucata cu bucata marilor corporatii internationale, v-au vandut petrolul, v-au vandut aurul, v-au vandut tot ceea ce insemna resursa, v-au vandut viitorul prin imprumuturile luate de la institutiile financiare, cu dobanzi de aproape 90%. Trebuie sa facem ceva impotriva acestor fapte, media trebuie nu doar sa ajute politicienii sa castige alegeri, ci sa ajute poporul raportand abuzurile. Urmatoarele noastre tinte vor fi site-urile organizatiilor financiare si media care continua sa manipuleze pentru propriul lor profit.

In acest moment conditiile meteo din Romania sunt vitrege, aveti oameni care ingheata in casele lor, ce-au facut politicienii pentru rezolvarea acestei situatii? Nimic. Regasiti adevaratele voastre valori, nu va pierdeti identitatea ca natiune. Schimbarea guvernului este o victorie, dar de mica insemnatate, aveti aceeasi politicieni, aceleasi persoane care nu fac nimic pentru voi. Va ajunge! Popoarelor nu trebuie sa le fie frica de guvernantii lor. Guvernantii ar trebui sa se teama de poporul pe care il conduc. Aveti un rege, credem ca regele vostru isi iubeste tara mai mult decat o fac toti politicienii. Nu militam pentru monarhie, militam pentru adevaratele valori.

VIDEO! Starea de alerta in Vrancea. 6.000 de oameni din 21 de sate raman izolati in continuare... Bucuresti: Mai multe strazi se vor inchide pentru deszapezire. Vezi bulevardele restrictionate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x