Antena Căutare

VIDEO! Au intrat cu masina sub TIR! Doua vieti, spulberate intr-o clipa in Buzau

Doi oameni, soti si sotie, si-au pierdut viata azi-noapte, intr-un accident rutier violent ce a avut loc in judetul Buzau. Femeia a pierdut controlul masinii intr-o curba periculoasa si a ajuns in calea unui TIR, care i-a lovit in plin.

Dupa impact, masina a fost zdrobita si impinsa pana in afara drumului. Cei doi soti au ramas blocati sub greutatea imensa a tirului. Cativa soferi au vrut sa le dea primul ajutor, dar n-au reusit sa ajunga la ei.

La sosirea echipajelor de interventie, femeia inca mai avea puls. Din pacate, medicii nu au putut sa o stabilizeze si au declarat decesul dupa cateva minute de resuscitari.

Ea se afla la volan cand masina a intrat pe contrasens. A pierdut controlul brusc, iar soferul tirului nu a mai putut face nimic.

In zona in care s-a produs accidentul au fost iregistrate viteze record in ultimii ani, de pana la 216 kilometri pe ora.

AVERTIZARE! Ploi torentiale si vant de duminica dupa-amiaza pana luni seara... Incepe BAC-ul: Luni, 11 iunie, proba orala la limba romana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x