Antena Căutare

Imagini șocante. Bătaie CRUNTĂ între două eleve de liceu. S-au lovit cu sălbăticie

Două tinere eleve ale unui liceu din Piatra Neamț sunt protagonistele unui filmuleț care circulă pe internet și care a fost realizat de colegii acestora.

Două tinere eleve ale unui liceu din Piatra Neamț sunt protagonistele unui filmuleț care circulă pe internet și care a fost realizat de colegii acestora. Fetele s-au păruit în sala de clasă, motivul nefiind elucidat până la acest moment.

Singura certitudine este că împotriva celor două se vor lua măsuri disciplinare, iar conducerea școlii va deschide o anchetă pentru stabilirea motivului care a dus la acest episod regretabil.

"Este un eveniment cu adevărat regretabil, trebuie identificată clasa în care a avut loc altercaţia, care sunt protagoniștii și cu siguranță se va face o anchetă. Principalii vinovați sunt cei care au participat, dar și cei care au filmat și postat filmulețul în care starea de violență fizică se manifesta. Cu siguranţă măsurile disciplinare vor fi aplicate în conformitate cu regulamentele școlare precum și regulamentul intern. În funcție de rezultatele comisiei ce se va întruni, se poate ajunge chiar şi la exmatricularea celor vinovaţi. Până în acest moment, acest act de violență se pare că a fost ținut secret, lucru de care se face vinovat întreg colectivul de elevi", a declarat directorul colegiului pentru presa locală.

Se fac ANGAJĂRI masive! Peste 29.000 de locuri de muncă, vacante la nivel naţional! Pentru cele mai multe nu e nevoie de... Prima NINSOARE din acest an are loc în Munţii Făgăraş! Doi turişti recuperaţi de salvamontişti, în stare critică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x