Antena Căutare

VIDEO! De Ziua Mondiala a Sanatatii, bucurestenii primesc consultatii gratuite

Astazi este Ziua Mondiala a Sanatatii. Si ca sa nu uitam ca avem dreptul la sanatate, medicii din spitalele si clinicile private bucurestene vor oferi consultatii gratuite in centrul Capitalei.

UPDATE! 13.05

Situatia nu e deloc roz in sistemul nostru sanitar. Se vede asta cu ochiul liber. Totusi azi, de ziua Mondiala a Sanatatii, mai multi medici vor sa demonstreze ca se poate si altfel. Asa ca s-au adunat in centrul Capitalei si ofera consultatii gratuite.

Targul si-a deschis portile acum o ora, insa se bucura de un real succes in randul romanilor. Ce-i drept, unii sunt putin nemultumiti ca astazi nu au parte de consultatii gratuite, ci de EKG-uri, masurarea tensiunii si glicemiei.

Medicii spun despre pacientul roman ca este neavizat si nu prea vine la cabinet decat atunci cand este prea tarziu. Chiar daca sistemul sanitar din Romania este sufocat de lipsuri, medicii nu renunta la vocatia lor si doresc ca pacientii sa nu mai fuga peste hotare ca sa se trateze.



Ba mai mult, cei care trec pragul expozitiei vor fi tratati pentru anumite afectiuni, tot gratuit. De asemenea, medicii vor sustine cursuri de prim ajutor si seminarii pe diverse teme, cum ar fi osteoporoza sau infertilitatea.

De la eveniment nu vor lipsi nici reprezentantii centrului de Hematologie. Acestia vor incerca sa-i convinga pe vizitatori sa doneze sange. Expozitia va fi deschisa pana duminica.

UPDATE! Bucuresti: Jaf armat la o banca... UPDATE! Perchezitii simultane: Sunt vizati traficantii de droguri si de tigari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x