Antena Căutare

UPDATE! Bucuresti: Jaf armat la o banca

Un jaf armat a avut loc in aceasta dimineata la o banca din Bucuresti. Din primele informatii, banca vizata de hoti este o sucursala a BCR din zona Brancoveanu.

UPDATE 11.45: Cornel Cojocaru, reprezentantul bancii a declarat ca personalul a respectat in mod integral procedurile in caz de pericol, astfel incat nimeni nu a fost ranit.

Filiala nu avea paznic, masura a fost luata in cursul anului trecut. Conform purtatorului de cuvant, a fost o decizie inspirata pentru ca paza umana este inutila in cazul unui jaf armat. Banca a decis reducerea numerarului in filialele sale, pentru a descuraja tenatativele de jaf.

UPDATE 11.15: Hotul ar fi reusit sa fuga cu 6.000 de euro.

Un barbat mascat a intrat in sediul unei banci din Sectorul 4, le-a amenintat pe casiere cu un obiect ce parea a fi o arma si a fugit cu o suma de bani.

Potrivit Politiei Capitalei care a demarat o ancheta, nu a fost vorba despre un jaf cu luare de ostatici cum s-a presupus, hotul, aparent un tanar, amenintand doar pesoanele din banca si, apoi, fugind cu banii.

Nici o persoana nu a fost ranita.

VIDEO! Buzau: Fetita arsa de vie in casa... VIDEO! De Ziua Mondiala a Sanatatii, bucurestenii primesc consultatii gratuite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x