Antena Căutare

VIDEO / "Deci m-aţi umplut de nervi!". Asistații social, un "coșmar de vreme rea" pentru o poștăriță: "Nu mai sunați, ajutoarele pentru puturoși nu e!"

Îşi cer ajutorul social, dar nu curăţă trotuarul. Este revolta unei poştăriţe din Dâmboviţa. Mesajul ei virulent a fost transmis live pe o reţea de socializare şi este deja viral. În sat, acum e curăţenie

Îşi cer ajutorul social, dar nu curăţă trotuarul. Este revolta unei poştăriţe din Dâmboviţa. Mesajul ei virulent a fost transmis live pe o reţea de socializare şi este deja viral. În sat, acum e curăţenie.

Nevoită să-şi facă tura prin zăpezile care acopereau trotuarele comunei, poştăriţa a decis să le răspundă printr-un live pe Facebook.

Aproape 200 de asistaţi social trăiesc în Conţeşti. Legea îi obligă să presteze muncă în folosul comunităţii pentru a primi beneficiile. Localnicii se plâng, însă, că asistaţii nu se mişcă fără un bacşiş.

O familie formată din patru persoane primeşte un ajutor social de 442 de lei. La această sumă se adaugă alocaţia pentru susţinerea familiei şi ajutorul de încălzire.

Adio, primăvară! Ne pregătim pentru ce e mai rău. Fenomenul "Freezing rain" va acoperi Capitala cu un strat de... S-a decis! Declarația 600 a fost înlocuită cu un NOU FORMULAR. Până la ce dată trebuie depus la ANAF. Termenul a fost pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x