Antena Căutare

VIDEO! Demolari pe plaja din Mamaia: 13 structuri ridicate ilegal pe litoral

Se apropie vara, a inceput sezonul demolarilor pe litoral! Si pentru ca vorbim despre terasele si constructiile ridicate ilegal pe plaje, cei care dau tonul la daramari sunt inspectorii de la Apele Romane.

Acestia au ramas uimiti de numarul mare al celor care - si in ziua de azi - isi fac legea dupa bunul plac. Au decis sa rezolve urgent situatia, asa ca au trimis detasamente de muncitori, sustinute de jandarmi. Debutul sezonului de demolari a avut loc la Mamaia.

Flancati de jandarmi, muncitorii au luat pe sus cele doua umbrele de paie. Le-au mutat apoi de pe plaja cu ajutorul utilajelor grele. La fel de grele ca pierderea proprietarului terasei. Portiunea de plaja din fata terasei este concesionata unui alt om de afaceri. Pana acum, cei doi s-au inteles, insa in acest sezon suma platita pentru cele cateva mese si doua umbrele a fost motiv de discordie.

Proprietarul terasei sustine ca inspectorii de la Apele Romane i-ar fi venit pe cap tocmai din cauza asta. De fapt, e mult mai simplu. Terasa improvizata pe plaja nu avea nici un fel de autorizatie. Fara rezultat, asa ca s-a trecut la excavatoare. Iar inspectorii spun ca verificarile se vor tine lant pe tot litoralul.

La jumatatea lunii aprilie, Inspectoratul de Stat pentru Constructii avea in evidenta 13 structuri ridicate ilegal pe litoral. Cele mai multe sunt in statiunea Eforie.

VIDEO! UPDATE: Trei tramvaie s-au ciocnit in Capitala: zeci de raniti... VIDEO! Bucurestiul a trecut cu bine peste cel mai mare eveniment sportiv al anului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x