Antena Căutare

VIDEO! Bucurestiul a trecut cu bine peste cel mai mare eveniment sportiv al anului

Bucurestiul a trecut cu bine peste cel mai mare eveniment sportiv al anului: finala Europe League, dintre echipele Atletico Madrid si Athletic Bilbao. A fost o seara agitata, peste 20 de mii de suporteri spanioli au adus o pata de culoare si de bucurie pe strazile mohorate ale Capitalei. Pana aproape de fluierul de start, orasul a aratat ca un adevarat furnicar cosmopolit.

Suporteri din Madrid. Suporteri din Bilbao. Sau din alte orase ale Spaniei. Cu totii s-au indreptat aseara spre zona zero a fotbalului european din aceasta saptamana, Arena Nationala. Fiecare a fost perchezitionat din cap pana in picioare si abia apoi lasat sa isi ocupe locul in tribuna. Chiar daca au avut de asteptat cateva ore bune pana atunci, suporterii nu s-au plictisit. Ba, din contra, au incercat sa isi ocupe timpul intr-un mod cat mai distractiv.

Unii au cantat, altii s-au pozat. Toti, la gramada. O gramada in aceleasi culori, insa. Politistii si jandarmii au luat masuri stricte pentru ca vreun madrilen sa nu se intalneasca cu vreun basc. De la intrari separate, fiecare suporter a incercat sa faca pronosticuri cu privire la meci. Cu zambetul pe buze, fanii au facut si glume pe seama tarii noastre. La final, n-au uitat sa remarce frumusetea rara a romancelor.

In marea de suporteri din peninsula iberica s-au strecurat si suporterii romani. Unii dintre ei, mai norocosi, au stiut sa negocieze cu fanii spanioli si au ramas cu o amintire. Finala Europe League a debutat cu o gafa de proportii. Crainicul britanic al UEFA, cel care trebuia sa anunte meciul, a uitat pret de cateva clipe unde anume se afla si i-a intampinat pe spectatorii care reusisera sa-si faca loc in tribune cu un calduros "Buna seara Budapesta!". A incercat sa repare greseala, insa a fost huiduit de spectatorii romani care intrasera deja in stadion.

VIDEO! Demolari pe plaja din Mamaia: 13 structuri ridicate ilegal pe litoral... Un botosanean si-a gasit toate cele trei masini incendiate! Politia a deschis o ancheta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x