Antena Căutare

VIDEO! E JALE! Județ din România, sub ape: Un drum național a fost blocat din cauza ploilor torențiale

Vremea rea face ravagii în mai multe zone din țară, iar meteorologii au prelungit avertizările de tip Cod galben și Cod portocaliu de ploi torențiale și pentru orele următoare.

Vremea rea face ravagii în mai multe zone din țară, iar meteorologii au prelungit avertizările de tip Cod galben și Cod portocaliu de ploi torențiale și pentru orele următoare.

Astfel, rămân sub cod portocaliu de ploi abundente judeţele Vrancea si şi Covasna, în timp ce judeteţele Buzău, Prahova, Braşov şi Bacău rămân parţial sub avertizareea cod portocaliu, în rest fiind cod galben. Cincisprezece judeţe se află sub cod gaşben de ploi abundente.

Potrivit ANM, în judeţele Vrancea, Covasna şi în zona de deal şi de munte a judeţelor Buzău, Prahova, Bacău şi Braşov - aflate sub cod portocaliu - va ploua abundent şi se vor acumula cantităţi de apă de 40-50 l/mp şi pe arii restrânse 60-70 l/mp.

În județul Vrancea, la km 162 din DN2, pe sensul de mers Focșani-Buzău, în urma precipitațiilor abundente, s-a scurs apa cu aluviuni de pe un drum agricol din cauza unui șanț înfundat, iar banda 1 e impracticabilă, informează monitorulvn.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Peste 1600 de consumatori au rămas fără energie electrică la Gologanu.

Pompierii focșăneni au intervenit pentru evacuarea apei din subsolul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea.

La Slobozia Bradului, apa pluvială tranzitează DN2.

De Ziua Internațională a Ochelarilor de Soare oftalmologii reamintesc cum să-ți protejezi ochii vara aceasta, când razel... DESCOPERIRE EXTRAORDINARĂ! Câţiva muncitori din Gorj au dat peste un cimitir cu sute de morminte străvechi în timp ce fă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x