Antena Căutare

VIDEO! Elevi captivi in nameti, in timp ce de intorceau acasa din excursie

Nametii de mai care au pus stapanire, in ultimele zile, pe mai multe zone din tara, s-au transformat intr-un cosmar pentru 17 elevi din Slobozia. Se indreptau spre casa, dupa un weekend la Padina, cand microbuzul lor a ramas blocat in zapada. Soferul schimbase anvelopele de iarna, nu se astepta sa mai vina zapada, asa ca nu a mai putut inainta, in zona Zanoaga. Copiii au avut noroc cu jandarmii montani care i-au ajutat.

Copiii si cele doua profesoare care ii insoteau au incercat in zadar sa urneasca microbuzul. Dupa minute intregi de chin si-au dat seama ca nu au nicio sansa sa-l miste din loc. Cu degetele inghetate de frig au sunat dupa ajutor.

Impreuna cu jandarmii montani, copiii au rupt crengi de brad si au facut un covor verde inaintea microbuzului, pentru a reusi sa-l scoata din nameti. Pana la urma, insa, lanturile le-au adus libertatea. Dupa aproape trei ore de frig, copiii si-au continuat in siguranta drumul spre casa.

Dar n-a trecut mult timp si jandarmii au fost chemati la o noua interventie. Alti noua elevi si un profesor fusesera blocati in nameti. Insa au reusit sa-i scoata la liman si pe ei.

Pana sa vina vara, ne fac o vizita ploile. De azi s-au instalat confortabil in centru si sud. Nu e exclus ca la munte, in zonele inalte, ninsorile sa-si faca iar aparitia. Abia pe finalul saptamanii, vremea se va mai incalzi.



O masina de politie a urmarit cu girofar si sirena un cal... VIDEO! Accident cumplit in Dej, in urma coliziunii unei masini cu un TIR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x