Antena Căutare

VIDEO! Accident cumplit in Dej, in urma coliziunii unei masini cu un TIR

Imagini de cosmar in aceasta dimineata pe drumul national 1 C, langa Dej. Doi maramureseni, sot si sotie, au ajuns la spital dupa ce un TIR le-a izbit masina in plin. Soferul autotrenului, cetatean maghiar, a adormit la volan si a ajuns pe contrasens. 40 de minute s-au chinuit pompierii sa scoata femeia dintre fiare.

Pompierii si medicii s-au luptat cu timpul. Starea femeii a depins de rapiditatea cu care a fost scoasa din masina.

Femeia si sotul ei se indreptau dis de dimineata spre Cluj Napoca. La intrarea in localitatea Nima si-au vazut moartea cu ochii. Un TIR intrase pe sensul lor de mers si nu l-au mai putut evita. Impactul a aruncat masina celor doi soti ntr-un sant.

Echipaje de pompieri, ambulante si politie au plecat imediat spre locul accidentulu. Soferul autoturismului si sotia lui erau captivi in masina. Au avut mare noroc cu centurile de siguranta, care le-au salvat viatile.

Politistii au deschis un dosar penal pe numele soferului maghiar, pentru vatamare corporala grava din culpa. Traficul rutier pe DN1 C, intre Cluj Napoca si Deva a fost blocat complet timp de doua ore. La aceasta ora, circulatia se desfasoara pe un singur sens, pentru ca se asteapta o macara sa repuna autotrenul pe roti.

VIDEO! Elevi captivi in nameti, in timp ce de intorceau acasa din excursie... SOCANT! O femeie a dezvoltat o sarcina intre intestine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x