Antena Căutare

VIDEO! Emil Boc a pus mana pe lopata si a trecut la deszapezit: "Am antrenament din tinerete"

Solutia autoritatilor la dezastru: comandamente peste comandamente si, uneori, propriul exemplu. Insusi Emil Boc a pus astazi mana pe lopata, pe autostrada inzapezita Bucuresti-Pitesti. "Am antrenament din tinerete. Se vede dupa cum manui lopata", a spus premierul.

Premierul Emil Boc este la a opta actiune de imagine consemnata de presa. De doua ori a pus mana pe coasa, de doua ori pe lopata, a utilizat un topor, un fierastrau circular, o bagheta de dirijor si un excavator.

In fata camerelor de filmare, premierul a pus mana pe o lopata si a impins cateva gramezi de zapada din jurul unui autoturism. Din imagini se observa ca masina era deja deszapezita. "Am antrenament din tinerete. Se vede dupa cum manui lopata", a spus premierul.


Dupa ce a anuntat ca mobilizeaza tancurile armatei, dupa ce a participat la comandamentul de iarna al MAI si a vizitat Ministerul Transporturilor, premierul Emil Boc a inspectat joi autostrada Bucuresti-Pitesti.

Drumul European 85 a disparut in zapada. Peste 500 de oameni au fost salvati din nameti... A 14-a zi de proteste: Aproape o suta de manifestanti s-au adunat in Piata Universitatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x