Antena Căutare

VIDEO! Incendiu la Filarmonica "Banatul" din Timisoara

Un spectacol la Filarmonica "Banatul" din Timisoara s-a terminat, aseara, sub o cortina de flacari si fum. Un incendiu a izbucnit in vestiarul actorilor, la putin timp dupa ce spectatorii au parasit sala.

Din fericire, pompierii au reusit sa stinga flacarile inainte ca ele sa se extinda si la alte incaperi. Nimeni nu stie, insa, de unde a pornit incendiul.

Mai multe echipaje de pompieri au fost solicitate sa intervina, insa interventia nu a fost deloc insa usoara, pompierii intrand in vestiarul actorilor pe un geam din spatel insitutiei. Dupa ce au stins flacarile, ei au inceput sa scoata piese de mobilier distruse.

Panica s-a instalat cand din incapere s-a auzit un zgomot puternic. Totul s-a intamplat la putin timp de terminarea unui concert se Sarbatori oganizat de Asociatia Nationala a Politistilor. Cauzele incendiului pun multe semne de intrebare, deoarece usa a fost inchisa si nu exista nici un semn care sa indice deznodamantul.

Cel mai probabil, spun specialistii, incendiul a pornit de la instalatia electrica, mai ales ca este veche de peste 40 de ani.

VIDEO! Impact mortal pe DN 1... Aterizare de urgenta pe aeroportul Aurel Vlaicu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x