Antena Căutare

VIDEO! Ion Lucian, condus pe ultimul drum cu onoruri militare

Au curs din nou lacrimi pe Aleea Artistilor in cimitirul Bellu. Maestrul Ion Lucian a fost condus ieri pe ultimul drum cu onoruri militare, in aplauzele a sute de oameni. In urma lui raman roluri memorabile dar si un teatru pentru copii, pe care l-a construit din temelie si care ii va purta numele.

Dupa o viata inchinata scenei, a sosit si clipa despartirii de maestrul Ion Lucian.

Actorul care a slujit publicul sapte decenii a fost inmormantat cu onoruri. Asa cum i s-ar fi cuvenit de alfel sa traiasca.

A murit trist, ca toti marii actori, in ultimul timp. Trist si revoltat.

Maestrul Ion Lucian avea multe regrete. Urma sa primeasca, in martie, titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica din Capitala. Dar boala l-a impiedicat.

Teatrul pentru copii pe care l-a construit din temelie ii va purta numele. Ca o marturie a devotamentului pe care actorul l-a avut pentru generatii intregi de public.



Actorul Ion Lucian s-a stins din viata vineri seara dupa o suferinta de trei saptamani. Sotia maestrului crede ca ar fi fost rapus de virusul gripei porcine, diagnostic neconfirmat de medici.

foto: Intact Images

O adolescenta si-a aruncat pruncul in Somesul Mare... 4 copii, intoxicati cu clor la bazinul muncipal din Baia Mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x