Antena Căutare

O adolescenta si-a aruncat pruncul in Somesul Mare

O adolescenta care a devenit mama la 17 ani risca sa ajunga dupa gratii. Fata a ajuns ieri la spital, cu hemoragie puternica, iar medicii si-au dat seama imediat ca a nascut, asa ca au anuntat politia. Luata la intrebari fata a marturisit ca si-a aruncat pruncul in Somesul Mare.

Fetei i-a venit sorocul in noaptea de luni spre marti. A iesit din casa fara sa-si trezeasca parintii sau cei sase frati si s-a refugiat in toaleta din gradina. Dupa ce a nascut si-a luat copilul in brate si l-a aruncat in raul somes, care trece pe langa casa. Apoi s-a intors acasa. Dupa ivirea zorilor insa a inceput sa se simta rau si a plecat la medic.

Alertati de medici, politistii au demarat o ancheta. Parintii vecinii sau prietenii fetei au ridicat din umeri cand au fost luati la intrebari.

Politistii au incercat ieri sa gaseasca trupul copilului, dar nu au reusit. In aceasta dimineata vor relua cautarile, alaturi de colegii de la ISU.

Adolescenta este cercetata pentru pruncucidere, iar daca va fi gasita vinovata ar putea primi pana la sapte ani de inchisoare.


VIDEO! Un autocar plin cu muncitori a luat foc in Pasul Tihuta... VIDEO! Ion Lucian, condus pe ultimul drum cu onoruri militare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x