Antena Căutare

VIDEO! Niciun miting fara bataie intre sindicalisti si jandarmi

Niciun miting fara bataie. A devenit o regula ca sindicalistii sa se lupte cu jandarmii care-i pazesc. Nici astazi, la marsul organizat de Blocul National Sindical, nu a fost liniste. Campul de bataie a fost ministerul Agriculturii. In rest,cei 10 mii de sindicalisti au protestat ordonat. Mai ales ca politia a scos pe teren cele mai bune sisteme de supraveghere video de care dispune. Fiecare participant poate fi de acum identificat.

Gardurile montate de jandarmi i-au enervat pe sindicalistii veniti sa protesteze in fata Ministerului Agriculturii.

Liderii BNS au incheiat protestul mai devreme decat era programat. Mai ales ca politia i-a filmat pas cu pas pe protestatari. Chiar secretarul de stat de la Interne, Dan Fatuloiu, a venit in Piata Victoriei sa vada cu ochii lui daca sistemul de monitorizare functioneaza.

Decizia de montorizare a participantilor la miting a venit dupa ce saptamana trecuta politistii n-au respectat autorizatia data si au ajuns sa protesteze sub geamurile Palatului Cotroceni. Presedintele Traian Basescu a cerut sa vada un raport in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii despre incidentele de atunci. Astazi insa manifestantii au respectat traseul stabilit.

Cei 10 mii de sindicalisti au plecat din fata Guvernului si au mers spre Calea Victoriei. S-au oprit la Ministerul Econnomiei pentru cateva minute, dupa care si-au continuat marsul catre Ministerul Muncii si cel de Interne.

Protestele din ultima saptamana au fost organizate de fiecare sindicat in parte. Peste o saptamana, adica joia viitoare, toate si-au dat din nou intalnire in fata guvernului.

VIDEO! Bacau: Doi elevi s-au batut sub privirile profesoarei... Medicii de la Grigore Alexandrescu au operat cel mai grav caz de scolioza din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x