Antena Căutare

VIDEO! Protest de amploare la Mioveni: Mii de salariati Dacia, in strada

Mii de angajati ai Uzinei Dacia au iesit, marti, in strada, pentru a protesta fata de politica sociala a Guvernului. Sindicalistii anuntau saptamana trecuta ca peste 10.000 de oameni vor fi prezenti la mitingul din centrul orasului Mioveni.

Mitingul de protest este programat sa se desfasoare intre orele 13:00 si 16:00, pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor. La actiunea sindicala si-au anuntat participarea, pe langa salariatii de la Uzina Dacia si de la mai multe societati furnizoare, reprezentanti ai unor organizatii sindicale din administratie, educatie si sanatate.

Potrivit reprezentantilor Sindicatului Automobile Dacia, oamenii protesteaza fata de modificarilor Codului muncii si a legilor referitoare la contractele colective de munca, sindicate si conflicte de munca. Totodata, salariatii sunt nemultumiti de scumpirea repetata a carburantilor.

Pe perioada desfasurarii protestului, circulatia pe mai multe strazi din zona centrala a orasului Mioveni este oprita, traficul fiind deviat pe rute ocolitoare.

De asemenea, este interzisa comercializarea bauturilor alcoolice intre orele 11:00 si 17:00 in zona de desfasurarea protestului si in zonele invecinate.

Soldati americani, sechestrati si batuti intr-un club din Bucuresti... CCR: Alegerile pentru CSM, neconstitutionale. Se reia procedura!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x