VIDEO! Targoviste: Doi raniti, in urma unui incendiu la o fabrica de vopseluri. Focul se extinde si la o unitate de lactate

Incendiu puternic, miercuri dupa-amiaza, la o depozitul fabricii de vopseluri "Sivi Crom" din centrul orasului Targoviste. Doua persoane au fost ranite in urma incendiului la o fabrica de vopseluri din Targoviste. Cei doi raniti au fost transportati la spital cu arsuri la nivelul fetei si mainilor.

Flacarile, care ating cativa metri inaltime, au cuprins si trei autovehicule aflate in curtea unitatii, potrivit Mediafax.

Mai multe masini de pompieri sunt la locul incendiului. Acolo au fost trimise si ambulante.

De asemenea, incendiul s-a extins si la o fabrica de lapte aflata in imediata apropiere, care arde in mare parte, flacarile atingand, de asemenea, cativa metri inaltime.

"Am fost solicitati sa intervenim la incendiu. In acest moment am reusit sa localizam focul, dar flacarile sunt mari, iar fumul s-a extins pe o suprafata mare", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Dambovita, maior Eduard Telea.

La un moment dat, in timpul interventiei pompierilor militari s-au auzit mai multe bubuituri in depozitul fabricii de vopseluri.


Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Ultimele știri