Antena Căutare

VIDEO! Un sector al Autostrazii A2, blocat din cauza viscolului si a zapezii

Traficul rutier este blocat de cateva ore pe autostrada A2 Bucuresti-Constanta, intre localitatile Basarabi (kilometrul 188) si Agigea (kilometrul 203), conform Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

UPDATE 2! In judetul Brasov, incepand cu ora 14:50, traficul rutier a fost deviat de pe DN 1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, din cauza aglomeratiei, anunta HotNews. Pentru a se evita eventualele ambuteiaje de pe DN1A, la intervale de 30 de minute, se va circula alternativ si pe DN1.

UPDATE 1! Circulatia se desfasoara duminica dupa-amiaza in conditii de iarna pe mai multe artere rutiere din tara, in special pe unele drumuri nationale secundare: DN13E Zagon - Barcani (Covasna), DN67D Obarsia Closani - Valea Cernei (Mehedinti), DN7A Voineasa - Obarsia Lotrului (Valcea), DN7A Groapa Seaca - Jiet (Hunedoara), DN11B Targu Secuiesc (Covasna) - Cozmeni (Harghita), DN13B Praid - Joseni (Harghita), DN7C Piscu Negru (Arges)/Sinaia, Cheia (Prahova).



Si pe DN22A intre localitatile Harsov si Cataloi autovehiculele cu masa maxima totala autorizata mai mare de 7,5 tone sunt restrictionate din cauza conditiilor meteo- rutiere nefavorabile, conform unei informari aparute pe site-ul IGPR.

Circulatia rutiera a fost perturbata in toata tara de viscolul si ninsorile din ultima zi.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru ziua de duminica o avertizare nowcasting intre orele 12:00 si 14:00 in zona judetului Alba, inclusiv Sebes - Blaj.

Avertizare de ninsori si vant puternic pana duminica, la ora 18:00.




Foto: Intact Images

INM: Avertizare de vreme rea pentru judetul Alba: Vezi prognoza meteo pe trei zile!... Ninsorile au perturbat traficul rutier si au lasat mai multe localitati fara curent electric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x