Antena Căutare

Ninsorile au perturbat traficul rutier si au lasat mai multe localitati fara curent electric

In numai o zi de la primele ninsori serioase, mai multe localitati din tara au ramas fara curent, in timp ce porturile si circulatia rutiera au fost perturbate.

Prima zapada adevarata de la malul marii a venit cu vant puternic, in rafale ce au atins si 50 de km la ora. Un copac s-a prabusit peste un autoturism intr-un cartier de la marginea orasului. Mai multe localitati din judetul Constanta au ramas fara curent electric, dupa ce rafalele de vant puternic au rupt stalpi si cabluri.

Portul Agigea fluvial a fost inchis, iar navigatia pe canalul Dunare-Marea Neagra a fost restrictionata. Nici pe sosele nu a fost mai bine. Mai multe masini au ramas blocate intre nameti, iar altele s-au tamponat dupa ce soferii au pierdut controlul volanului.




Si in judetul Tulcea, zeci de masini au ramas blocate in nameti mai bine de 3 ore pana cand prima masina de deszapezire si-a facut aparitia. Aproape toate drumurile nationale si judetene erau inzapezite.

Doi barbati din Tulcea, tata si fiu, au fost la un pas de moarte. Soferul nu a tinut cont ca soseaua era acoperita de zapada, a pierdut controlul volanului si dupa ce a derapat cativa metri s-a izbit de un copac. Ambulantele i-au preluat pe raniti in stare grava si i-au dus la Spitalul Judetean din Tulcea.

Si in Vaslui, soferii ambulantelor au ajuns cu intarzieri de cateva ore la pacienti din cauza poleiului.

Ninsorile si vantul au pus stapanire pe DN 1 si DN 73, iar drumarii s-au lansat intr-o misiune imposibila. Abia curatau soseaua, ca in urma lor era alb la loc din cauza viscolului.


Foto: Intact Images

VIDEO! Un sector al Autostrazii A2, blocat din cauza viscolului si a zapezii... VIDEO! Un medic din Sudan rezident in Dolj, al doilea Raed Arafat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x